Camere recondiționate

Dacă îți cauți perechea, °iso Shop este locul perfect în care să-ți găsești camera perfectă. Iată avantajele pe care ți le oferim!

Găsim cele mai bune camere

Știm că este greu să găsești o cameră care să ți se potrivească perfect, așa că ne punem la bătaie experiența pentru a face rost de cele mai bune modele pe care le cunoaștem.

Funcționează!

Aparatele pe film nu s-au mai fabricat demult, iar timpul și-a spus cuvântul. Verificam manual în atelierul nostru fiecare cameră pe care o vindem ca să ne asigurăm că vei fi fericit cu fotografiile tale.

Garanție

Știm că uneori lucrurile pur și simplu nu merg cum trebuie. Dacă întâlnești vreo problemă, ai 30 de zile să returnezi aparatele foto cumpărate de la noi și îți dăm toți banii înapoi.

Politica de retur

Deși probăm fiecare cameră de fotografiat sau accesoriu pe care îl vindem, uneori apar accidente. Aparatele de fotografiat vintage au, în general, mai mult de 20 de ani, iar unele defecte pot apărea fără să ne dăm seama de ele.

Verificarea produselor de către noi vizează integritatea mecanică și estetică a produsului, iar motivele personale nu constituie un temei valid pentru retur.

Dacă aparatul tău nu funcționează corect sau are defecte tehnice nespecificate, îți oferim 30 de zile calendaristice de la data livrării/ridicării pentru a cere înlocuirea acestuia (cu un alt aparat de valoare echivalentă) sau returnarea contravalorii sale. Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții identice cu cele din momentul recepționării (fără lovituri, zgârieturi, stickere), inclusiv ambalajul, accesoriile și produsele cadou-bonus.

În cazul în care ai primit produsul greșit sau neconform descrierii sale, este necesar să ne anunți despre acest lucru în maximum 48 de ore. Orice sesizare ulterioara nu va fi luată în considerare.

Returul în 30 de zile oferit de °isopatrusute nu afectează în niciun fel drepturile legale de retur în 14 zile, în cazul comerțului la distanță, prevăzute în OUG 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului/încheierea contractului.

Pentru a îți exercita dreptul de retragere este recomandat să ne contactezi prin e-mail la adresa afișată pe site. Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de către consumator.