Publicat pe Lasă un comentariu

Documentar: This is a place for love

Cu toții căutăm ceva de care să aparținem. Uneori, descoperi că pentru tine e mai important să aparții decât lucrul cu care te ocupi.

Oricine a ținut pasul cu mine în ultimii doi ani știe că sunt complet absorbit de proiectul meu din liceu, fostul chioșc pe care l-am transformat în cameră obscură, unde eu și echipa mea ne învățăm colegii să facă fotografii „ca pe vremuri” – și unde vorbim, mâncăm, plângem, dormim, ne trezim și ne spălăm pe dinți împreună.

Sunt foarte entuziasmat să pot arăta în sfârșit, ajutat de Asociaţia Vira, primul meu film documentar – care m-a ajutat să descopăr o lecție despre ce contează pentru mine prin conversațiile cu colegii mei de echipă AncaCiprianTheaAnastasia și Vlad.

„This is a place for love” nu este un film despre fotografie sau despre realizări – ci despre cămăruța cu o atmosferă neobișnuit de domestică din mijlocul liceului nostru gălăgios în care ne-am găsit refugiul. 🏠

Matei Dumitru

Film realizat în cadrul ediției cu numărul #17 a PMFD, în București, organizată de Asociația Vira si Asociația ARTA în Dialog în cadrul Festivalului de Film UrbanEye 2018.

Realizat de Matei Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *